Seneste Danmarksnyheder

Snebygerne er tilbage – se her, hvor der kommer mere i dag

Bygerne vil fortsætte over den sydvestlige del af landet resten af dagen, og de steder, de kraftigste byger passerer, vil temperaturen falde til omkring frysepunktet, og nedbøren vil falde som sne, der både kan give risiko for sneglatte veje og sne på fortove og græsplæner.

Nedbøren kommer i slutningen af en marts, der ellers har været ekstrem tør. Indtil videre er der kun faldet 2,8 millimeter på landsplan, og selv med dagens snebyger ser det ud til, at rekorden som tørreste marts, vi nogensinde har målt, stadig er realistisk at nå.

Sneen bliver dog ikke liggende længe. Uden for snebygerne vil martssolen sende temperaturen op omkring 5-6 graders varme.

– Det er kold luft, der strømmer ind fra øst og nordøst, der giver det helt vinterlige vejr, men selvom de næste dage bliver med lavere temperautrer, end vi ellers har haft i marts, er det kun i nattetimerne, vi for alvor når under frysepunktet, siger han.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies