Seneste Danmarksnyheder

Luft hele vejen fra Bermuda giver varmeste novembernat i 148 år

Fredag er man i hele landet stået op til helt usædvanlig varmt novembervejr med temperaturer, der er en sommermorgen værdig.

Intet sted i landet har temperaturen natten til fredag været under 10,8 grader, og i Vestjylland var det 13,4 grader, da det var koldest.

Den usædvanlige varme, der blæser frem mod Danmark fra sydvest, har allerede sat nye varmerekorder for november – og flere kan være på vej.

Varmen vil fortsat ligge over Danmark i det kommende døgn.

Varmerekord i Thy

Vestervig i Thy målte mellem klokken 19 torsdag aften og klokken 7 torsdag morgen 13,1 grader, da det i løbet aftenen og natten var koldest.

Vestervig er en af de få vejrstationer i Danmark, der har og har haft daglige temperaturmålinger siden 1874, og indtil i nat var 12,5 grader den højeste minimumstemperatur, der er målt i Vestervig i november måned.

Dermed har nattens usædvanligt høje temperaturer med 13,1 grader sørget for den højeste minimumstemperatur i november i Vestervig, siden de første målinger blev foretaget for 148 år siden.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies