Seneste Danmarksnyheder

Flot tirsdag fik den første frost – mere venter de kommende dage

Hvis eftermiddagens program er gabende tomt, så kommer her en række forslag til, hvad du kan bruge den på: finde handsker frem, pakke shortsene væk og gemme havemøblerne til næste forår.

Den første frost har nemlig været over os i dag, det skete i Isenvad i morges omkring klokken 7.

– Flere steder i Jylland var termometret meget tæt på frysepunktet, men vi har faktisk kun én officiel målestation, der kom under. Selvom den kun målte det i godt 20 minutter, inden vi igen kom over nul grader. Men det ændrer ikke ved, at vi nu officielt har taget hul på den kølige del af efteråret, fortæller Louise Gade, vejrvært ved DR Vejret.

Det er også ret tidligt, at vi i år oplever nattefrost. Normalt skal vi gerne ind i oktober, før nålen i termometret peger på et af de tal, der har et minus foran sig.

Flot start giver koldt vejr

Forklaringen på temperaturene tæt på frysepunktet er flere, men kan blandt andet findes i den flotte start på dagen, som tirsdag også gav mange af os. Der var nemlig skyfrit i store dele af landet. Og det var netop de selv samme egne, der fik den koldeste start på dagen.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies