Seneste Danmarksnyheder

Stemmesedlerne er fyldt med Trumps valgfornægtere, når USA går til midtvejsvalg

Hun fortæller om vanvittige dage tilbage i november 2020, hvor både hun og republikanske kolleger blev chikaneret, da brevstemmerne skulle tælles op.

– Det var ufatteligt. Vi fik dødstrusler. Vores familier fik dødstrusler. Og jeg måtte have politbeskyttelse døgnet rundt, da det stod værst til, fortæller hun.

Som mange andre nøglestater var Pennsylvania været igennem omtællinger, fintællinger og adskillige retssager. Vinderen forblev Joe Biden.

Lisa M. Deeley frygter samme kaos denne gang, men håber, at fornuften og den fredelige overdragelsen af magten vil vende tilbage.

– Når alle lovlige muligheder for at udfordre et resultat er udtømt. Når domstolene har talt, så er der en vinder og en taber. Hvis vi som land og vælgere ikke kan acceptere det, så mister vi vores demokrati, siger hun.

Trump-støtter vil overvåge valget

Tilbage i salen er der spirende mistro til det kommende valg. Mange siger, de ikke ved om de kan stole på resultatet.

Republikanske kandidater, som for eksempel Arizonas republikanske kandidat til guvernørposten, Kari Lake, har på forhånd sagt, at hun vil acceptere valgets udfald, hvis hun vinder.

Og i Pennsylvania, har vælgere taget de udtalelser til sig, også når det gælder Doug Mastriano:

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies