Seneste Danmarksnyheder

Retten fælder dom i spektakulær fodboldfruesag: Det er… Rebekah Vardy

Med dommen fik Coleen Rooney medhold i sagen mod sin tidligere veninde, og dermed er der sat et punktum i en af de mest omtalte retssager i England mellem de to “WAGs” – det engelske udtryk for fodboldsstjernernes koner og kærester.

– Jeg er utrolig ked af det og skuffet over det, som dommeren er nået frem til, siger Rebekah Vardy ifølge BBC efter dommen.

Men hun agter ikke at anke dommen. Og dermed er der altså tale om et endeligt punktum.

Rooney er glad for, at dommen faldt ud til hendes fordel.

En instagram-efterforskning

De to kom for første gang på kant med hinanden, da Coleen Rooney besluttede sig for at komme til bunds i, hvem der lækkede historier fra hendes private Instagram-profil til tabloidavisen The Sun.

Coleen Rooney havde en mistanke, og derfor blokerede hun alle fra at se hendes opslag på det sociale medie. Kun én person havde adgang: Nemlig Vardy.

Da flere af de private oplysninger, som Rooney havde postet i sin story, havde ramt forsiderne på The Sun, skrev hun et opslag på sin Twitter-profil, hvor hun anklagede Rebekah Vardy for at være den, der lækkede informationerne.

Ni måneder efter sagsøgte Vardy sin gamle veninde Rooney for æreskrænkelse. Men dommeren mener altså, at Rooney har haft ret i sine beskyldninger.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies