Seneste Danmarksnyheder

Malena er rejst til London udelukkende for at se begravelsen

Malena Berling har fulgt dronning Elizabeth og det engelske kongehus i “rigtig mange år”.

– Hun har altid været der. Så det, at hun ikke er der mere, er meget mærkeligt, siger Malena Berling, som mest glæder sig til at opleve stemningen.

Priser tredoblet på hotelværelser i London

Det er langt fra kun Malena Berling, der er valfartet til London forud for begravelsen, hvilket også kan ses på byens hotelpriser.

Omkring 95 procent af Londons hotelværelser var i weekenden booket forud for mandagen, hvor dronning Elizabeth II begraves.

Her lød det også fra rejsetjenesten Hotelplanner, at Londons hoteller aldrig har haft så høj en belægningsprocent, som det forventes i netop disse dage.

Den øgede efterspørgsel smitter af på priserne, og nogle steder er prisen for et hotelværelse sat op til omkring det tredobbelte.

I weekenden var meldingen, at det femstjernede hotel Goring, der ligger tæt på Buckingham Palace, udbød værelser til omkring 14.000 kroner for én overnatning fra søndag til mandag. Ugen efter er prisen 5.800 kroner.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies