Seneste Danmarksnyheder

Joe Biden kalder angreb på Nancy Pelosis mand for ‘afskyeligt’ – og siger, at et giftigt politisk miljø bidrager til vold

Dødstrusler mod Kongresmedlem

Angrebet mod Paul Pelosi var ikke det eneste, der vakte opsigt i går.

Samme dag annoncerede det amerikanske justitsministerium, at en mand fra Pennsylvania havde kendt sig skyldig i at foretage en række telefonopkald med dødstrusler mod et medlem af Kongressen. Der skulle være tale om demokraten Eric Swalwell fra Californien, skriver BBC.

Den skyldige havde blandt andet ringet til politikerens kontor i Washington og sagt, at han var på vej mod Kongressen med et skydevåben.

Begge nyheder rammer med kun lidt over en uge til midtvejsvalget, der skal afgøre, hvilket parti – Demokraterne eller Republikanerne – der får magten i Kongressen næste år.

Den tidligere præsident Barack Obama, der i går var i Atlanta til et demokratisk vælgerarrangement, talte også om angrebet mod Paul Pelosi – og om, hvor betændt det politiske miljø i USA er netop nu.

– Jeg bruger lige et øjeblik på en bøn for en af mine venner, Paul Pelosi, lød det blandt andet fra Obama.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies