Seneste Danmarksnyheder

Favoritten til at overtage efter Boris Johnson har et stort problem: Han er stenrig

Til gengæld er han brexit-tilhænger, hvilket er vigtigt i Det Konservative Parti, fortæller Tinne Hjersing Knudsen.

– Og så er han bare utroligt ordentlig, så han er meget modsat Boris Johnson, siger korrespondenten, der forventer, at Sunak – trods den seneste tids ridser i lakken – bliver en af kandidaterne, der klarer sig bedst i det kommende udskillelsesløb i Det Konservative Parti.

Her skal et endnu ukendt antal kandidater igennem en række interne afstemninger, indtil der kun er to kandidater tilbage, som de menige medlemmer af Det Konservative Parti så skal vælge mellem – formentlig til efteråret.

Og selv om Sunak er favorit, så er der stadig en række andre kandidater, der er værd at holde øje med, siger Tinne Hjersing Knudsen. Herunder udenrigsminister Liz Truss samt Sajid Javid, der tidligere på ugen sagde op som sundhedsminister.

– Det er nogle af de andre tungere navne, som kan gå hen og blive nogle seriøse bud på at blive Storbritanniens næste premierminister.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies