Seneste Danmarksnyheder

En person er pågrebet efter skyderi i shoppingcenter i Malmø

To personer er kørt på hospitalet efter skyderi i Emporia, der er et shoppingcenter i Malmø.

En person er blevet anholdt som mistænt for skyderiet. Politiets vurdering er på nuværende tidspunkt, at hændelsen har tilknytning til det kriminelle miljø.

– Politiet er på stedet med en stor ressource til at kortlægge hændelsen ved at afhøre vidner og gennemgå optagelser fra overvågningskameraer, skriver politiet, som understreger, at den umiddelbare fare for offentligheden vurderes at være overstået.

Blandt de to personer, der er kommet til skade i forbindelse med skyderiet, er der ifølge Region Skåne tale om en kvinde og en mand, hvor kvindens tilstand er alvorlig, mens mandens er uklar.

Det har de oplyst til den svenske tv-station TV4 Nyheterna.

Nogle af dem, der var til stede under skyderiet, er Dorte Lyck og Torsten Lyck fra Sønderjylland, som var inde for at feriehandle i centret, da de kunne høre nogle, der råbte, at der blev skudt.

– Så susede vi ind i forretningen igen, ud af en nødudgang og her ud igen, siger Torsten Lyck.

– Lidt rystede, det er vi. Det var bare en familietur, vi skulle have. Men gudskelov er vi udskadt, vi har det godt, siger Dorte Lyck.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies