Det kan ekspert i digitale medier Astrid Haug godt forstå. Hun hælder også selv til at trykke på ja-knappen.
– Jeg synes ikke, at han har gjort det særligt godt. Det ville være fornuftigt, hvis han fandt en anden til at være direktør, siger hun.
For det har været nogle vilde uger, siden milliardæren Elon Musk, der også er direktør for elbilproducenten Tesla og rumfartsfirmaet SpaceX, i slutningen af oktober overtog kontrollen med Twitter.
Korrespondent: Amatøragtigt og udemokratisk
DR’s tech-korrespondent, Henrik Moltke, har med undren fulgt forløbet.
– Man må håbe for Musk og Twitter, at resultatet bliver, at han skal træde tilbage, og han så finder en kompetent direktør, og at han holder op med at lave de her hovsa-beslutninger, fordi det vil ødelægge Twitter, siger han.
I det hele taget burde den slags beslutninger slet ikke overlades til en online-afstemning, mener Henrik Moltke.
– Det får det hele til at se amatøragtigt og udemokratisk ud, siger han.
– Det er Elons fans og følgere, man spørger, og hvem der tilfældigvis ser det. Mange af de her fans har flere end en stemme og ‘bot-konti’. Musk bruger i mine øjne Twitter-afstemninger til at bekræfte sine egne valg, så de fremstår legitime, siger han.
I går forbød Twitter pludselig, at brugerne linkede til konkurrenten Mastodon og andre sociale medier.
En beslutning, som Henrik Moltke kalder “absurd” og sandsynligvis i strid med EU’s regler for digital konkurrence.
Musk har siden undskyldt og sagt, at fremtidige ændringer i retningslinjerne vil blive annonceret i god tid.
Den slags er useriøst for et socialt medie, siger DR’s tech-korrespondent.
– Hvis vil skal have en illusion, om at Twitter er en form for et digitalt bytorv og ikke bare en privat virksomhed, der kun handler om Musk, og at der hersker en eller anden form for ytringsfrihed på platformen, som Elon Musk jo har slået på tromme for, så går det ikke, at han træffer sådan nogle beslutninger på baggrund af Twitter-afstemninger blandt sine følgere eller udelukker journalister på baggrund af, hvem han kan lide eller ej, siger DR’s tech-korrespondent.
– Han burde selv indse, at det klogeste er at trække sig som CEO og lade vigtige beslutninger omkring moderation og regler være op til en gruppe kvalificerede personer, der tænker grundigt over tingene, siger Henrik Moltke.
Massefyringer og falske profiler. Der har været turbulens på Twitter, siden verdens rigeste mand overtog roret.
Se vores explainer: ‘Hvad vil Elon Musk med Twitter?’