Seneste Danmarksnyheder

Elon Musk dropper aftale om at købe Twitter

I midten af maj stillede Musk krav til ledelsen i Twitter om, at den måtte føre bevis for en påstand om, at under fem procent af af profilerne på det sociale medie er falske.

– I går afviste Twitters topchef offentligt at fremlægge bevis for under fem procent (andel falske profiler), skrev Musk på Twitter.

– Denne handel kan ikke komme videre, før han gør det.

Den amerikanske forretningsmand anslår selv, at falske profiler udgør 20 procent af Twitters brugere.

Bestyrelse ser stadig muligheder for en handel

I aftalen mellem Elon Musk og Twitters bestyrelse er der lavet en klausul, som tager højde for, at handlen kan falde på gulvet. Her kan parterne trække sig mod en betaling på en milliard dollar ifølge erhvervsmediet CNBC.

Ifølge det amerikanske magasin Forbes er Elon Musk verdens rigeste person. Musk, der står bag elbilfabrikanten Tesla, har ifølge den seneste opgørelse fra Forbes en formue på 237,9 milliarder dollar.

Efter meldingen fra Elon Musk falder Twitters aktie i eftermarkedet med 7,5 procent til 34,05 dollar, hvilket er 37 procent under buddet fra Musk på 54,20 dollar.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies