Seneste Danmarksnyheder

De har været med til at bygge Qatars stadioner: I dag fulgte migranter Danmarks første kamp på storskærm

Massiv kritik af arbejdsforhold

Selvom der har været massiv international kritik af arbejds-, leve- og lønforholdene for mange af de tusindvis af migranter, der arbejder i Qatar, er det ikke en kritik, man umiddelbart deler – eller har lyst til at dele – ved visningen af den danske landskamp i udkanten af Doha.

– Det kan være, at nogle af virksomhederne her i Doha har nogle problemer. Det er ikke regeringens problemer, mener Mohammad fra Nepal.

– Forholdene er blevet bedre. Jeg kan ikke kritisere Qatar for noget, siger han til DR.

Det kan være, at mange ikke har lyst til at kritisere styret i Qatar, når man bor og arbejder i landet, forklarer mellemøstkorrespondent Puk Damsgård.

– Der er ingen tvivl om, at migrantarbejderne er meget bevidste om, hvad de siger på tv. Det kan få konsekvenser for dem at kritisere Qatar. Det er nogle lidt andre historier, jeg hører, når kameraet er slukket. Der fortæller de om at arbejde i varmen, ikke at få løn eller føle sig presset til overarbejde.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies