Seneste Danmarksnyheder

Viktor Axelsen færdig ved All England: ‘Jeg er skuffet over mit niveau’

I en intens start fulgtes spillerne ad til 8-8, men malaysieren fik overtaget ved at vinde de tre næste point.

Axelsen tog en dyb vejrtrækning og øgede så tempoet og satte større kraft på sine slag. Det virkede, for Axelsen svarede med det samme tilbage og bragte sig foran med 14-13.

Men i resten af sættet var Ng Tze Yong klart bedst. Han vandt otte af de ni næste point og tog sættet med 21-15. Ofte var Axelsen utålmodig og fejlede mere end normalt.

Også i første runde tabte Axelsen første sæt, men her kom han stærkt tilbage, og han fandt da også et højere gear fra starten af andet sæt, hvor han tog initiativet og bragte sig foran med 7-2.

Ng Tze Yong kom på 9-11, men derfra begyndte Axelsen at spille klogt. Han fandt tålmodigheden og kørte sin modstander rundt på banen, indtil det gav mest mening at afgøre pointet.

På den måde vandt Axelsen de næste ti point og sættet med 21-9.

Ng Tze Yong så mærket ud, men han havde gemt kræfter til starten af tredje sæt, hvor han igen kom godt fra land.

Malaysieren sendte nærmest alt tilbage til Axelsen, der igen lavede mange fejl og kom bagud med 4-8, 6-10 og siden 8-11 ved sidebyttet.

Ng Tze Yong havde en forrygende dag og gjorde det svært for Axelsen at sætte pointserier sammen.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies