Seneste Danmarksnyheder

Rædselsuge fortsætter for Simon Kjær og AC Milan | Seneste sport | DR

Artiklen er opdateret efter udgivelse, da der ikke er tale om et karrierestop, men at Camilla Pedersen har deltaget i sidste sidste VM i triatlon.

Den tidligere danske verdensmester i triatlon Camilla Pedersen har deltaget i sit sidste VM.

Efter de seneste verdensmesterskaber i weekenden, hvor den 39-årige dansker sluttede som nummer fire, er det slut med at cykle, svømme og løbe om VM-medaljer.

Nu fortsætter karrieren på et lavere blus uden VM for øje, forklarer Camilla Pedersen til Ritzau.

– Triatlon bliver ikke lagt på hylden. Jeg vil stadig have med triatlon at gøre, og det kan være, at jeg kommer til at køre nogle andre ekstrem-ræs, som muligvis ikke er triatlon.

– Jeg skal finde ud af, hvad jeg har lyst til, og hvad der kunne være sjovt. Der er nogle stævner, jeg nok gerne vil deltage i. Men det bliver lidt mere afslappet, end da jeg deltog ved VM, siger Camilla Pedersen.

Camilla Pedersen vandt VM-guld i langdistance 2014, samme år blev hun kåret som Årets Sportsnavn og vandt BTs Guld, mens det er blevet til hele fem gange EM-guldmedaljer i samme disciplin.

En præstation, der ikke bliver mindre imponerende af, at hun i 2013 kom så alvorligt til skade i en træningsulykke, at hun lå i koma i næsten tre uger.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies