Seneste Danmarksnyheder

Liverpool skifter 11 mand og åbner Europa League med sejr | Seneste sport | DR

Efter seks års fravær gjorde Arsenal onsdag comeback i Champions League, og det fejrede holdet med en sikker 4-0-sejr over PSV på hjemmebane.

Fire forskellige målscorere rullede sig ud i sejren, og der var aldrig spænding om resultatet på Emirates.

Bukayo Saka åbnede ballet efter otte minutter efter en ripost, og lidt senere var den engelske offensivprofil oplægger, da formstærke Leandro Trossard fra kanten af feltet fordoblede føringen.

Gabriel Jesus øgede til 3-0 inden pausen, og i anden halvleg var det den norske kreatør Martin Ødegaards tur til fremvise sin fine sparketeknik, da han øgede til 4-0.

I gruppe D var der fuld spilletid til tre danskere i Benficas 0-2-nederlag til Salzburg, der blev grundlagt et dumt rødt kort til hjemmeholdets Antonio Silva for en arm på bolden efter 11 minutter.

Roko Simic omsatte det medfølgende straffespark, og siden øgede Oscar Gloukh til 2-0, efter at danske Maurits Kjærgaard havde været med i opspillet.

Ud over Kjærsgaard var også Mads Bidstrup en del af Salzburgs midtbane, mens Alexander Bah fik hele kampen som Benficas højreback. Angriberen Casper Tengstedt blev skiftet ind for Benfica i slutfasen.

I gruppen anden kamp hentede sidste sæsons tabende finalist, Inter, på trods af en gigantisk forsvarsbrøler på udebane 1-1 mod Sociedad takket være Lautaro Martínez’ sene udligning.

I gruppe C blev Jesper Lindstrøm på bænken i hele kampen, da Napoli på udebane slog Braga 2-1 efter et uheldigt selvmål kort før tid.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies