Seneste Danmarksnyheder

Karrierestop var i overvejelsen, men nu skal Mark O. Madsen kæmpe i ikonisk New York-arena

Men karrieren var faktisk en kort overgang til diskussion for Mark O. Madsen. Mest af alt med sig selv. For siden nederlaget til Grant Dawson er han og familien flyttet tilbage til Danmark, og i den proces opstod tvivlen.

– Da jeg sad i USA efter nederlaget, stejfede tanken mig da, at det at rejse hjem til Danmark kunne være slutningen på MMA-karrieren.

– Men jeg havde en god snak med min søn om, at der findes vindere og tabere, og det eneste, der adskiller dem, er evnen til ikke at give op, siger Mark O. Madsen.

Drømmen er stadig en titelkamp

Nu kan Mark O. Madsen så se frem til en kamp mod Jared Gordon, og selvom det ikke er den titelkamp, danskeren går og drømmer om, er det et skridt på vejen.

En vej, som nederlaget til Grant Dawson sidste år bestemt ikke gjorde mere fremkommelig. Det erkender den danske MMA-kæmper, som kalder vinduet for succes i MMA meget lille.

– Det er ikke som fodbold eller håndbold, hvor der kommer en ny chance igen næste weekend.

– Jeg er stadig med i den absolutte top i letvægt i UFC, men det er knald eller fald denne gang. Sidste gang havde jeg muligheden for at komme på som nummer ti i verden. Den mulighed greb Grant Dawson desværre, siger Mark O. Madsen.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies