Seneste Danmarksnyheder

Japaner slår Clara Tauson i finalen i Slovenien | Seneste sport | DR

FC Midtjyllands førstemålmand, Jonas Lössl, skal afsone en spilledags karantæne, efter at han kritiserede kampens dommer Sandi Putros i et interview på tv efter holdets seneste kamp mod Silkeborg.

Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

Lössl var stærkt utilfreds med dommerens præstation i opgøret, der sluttede 3-3 og medvirkede til, at FCM missede top-6.

FC Midtjylland stiller sig uforstående over for beslutningen, og klubben kan ikke følge Disciplinærinstansens linje i afgørelsen:

– Jonas Lössl udtalte sig oprevet og skuffet på baggrund af kampens forløb og betydning i Silkeborg.

– Vi forstår og accepterer den advarsel, som dommeren tildelte ham, og vi har stor respekt for dommergerningen, men vi stiller os dybt uforstående overfor, at der nu tildeles en tillægsstraf, lyder det på klubbens hjemmeside.

Lössl følte sig snydt for et frispark, da Silkeborg udlignede til 3-3, og senere følte FCM sig igen bortdømt, da FCM havde bolden i nettet til 4-3 i tillægstiden, men fik scoringen annulleret for offside.

Karantænen betyder, at Lössl ikke kan være med, når FCM indleder slutspillet mod OB på fredag.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies