Seneste Danmarksnyheder

I en sæson, hvor alt er lykkes, jagter Mads Pedersen stjernetrøjen som prikken over i’et

Motivationen skal bane vejen

– Noget af det vigtigste på det her tidspunkt af året er, at man kan mobilisere den store motivation og lysten til at vinde. Den mærker jeg virkelig fra Mads.

– Han er meget koncentreret og glæder sig til det her cykelløb og synes, at det er det, der skal til, for virkelig at fuldende sæsonen, siger Anders Lund.

For indtil videre har det været en vild sæson for Mads Pedersen. Én etapesejr i henholdsvis Giro d’Italia og Tour de France, samt den samlede sejr ved Post Nord Danmark Rundt og en fjerdeplads ved VM er det blandt andet blevet til i dette kalenderår.

Succesen giver også god grund til optimisme i forhold til, at en dansker kan blive europæisk mester.

– Én succes gør, at den næste sejr er tættere på. Når man er i et flow, napper man nemmere den næste sejr. Og så er der bare sæsoner, hvor alt lykkes. Jeg synes, det er sådan en sæson, Mads har gang i, siger den danske landstræner.

– Det er en dansk kaptajn og toprytter, der gerne vil sætte den sidste prik over i’et på en helt forrygende sæson, siger Anders Lund.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies