Seneste Danmarksnyheder

Fransk landsholdsfløj scorer formidabelt mål med ryggen til mål

I 2022 var franske Dylan Nahli og holdkammeraterne fra håndboldklubben Kielche millimeter fra at kunne løfte Champions League-trofæet.

I finalen led den polske storklub dog et smalt nederlag mod spanske Barcelona, og så måtte de tage til takke med sølvmedaljer.

En bitter pille at sluge, og efter også at have misset Final Four-stævnet i sidste sæson virker polakkerne nu til at have vendt skuffelserne til motivation.

I anden spillerunde af årets udgave af den fineste europæiske klubturnering var Dylan Nahli og resten af Kielche-holdet i hvert fald i spilhumør.

Mod norske Kolstad viste de ad flere perioder imponerende håndbold, og det blev da også til flere bemærkelsesværdige scoringer.

Mest imponerende var dog en ganske bestemt scoring fra den franske landsholdsspiller.

Midtvejs i første halvleg var Dylan Nahli løbet ind midt på banen fra sin vante venstrefløj for at agere ekstra stregspiller. Med ryggen til mål modtog den 23-årige franskmand bolden, og straks herefter satte han baglæns af og formåede – til trods for at være omringet af modstandere – at kaste kuglen over skulderen og ind i nettet.

Efterfølgende var både franskmanden selv og resten Kielche-holdkammeraterne da også ganske begejstrede for den flotte scoring, som du kan se i videoen i toppen af artiklen.

Kielce endte med at vinde kampen 32-30, og dermed tog de deres første to point i Champions Leauge-gruppespillet.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies