Seneste Danmarksnyheder

Europas største golftour kommer til Kerteminde | Nyheder | DR

Ukraines præsident Zelenskyj har brugt sin torsdag på at besøge Washington D.C, hvor han blandt andet er mødtes med USA’s præsident Joe Biden.

Og Zelenskyj kommer ikke til at tage tomhændet hjem, for Biden har fortalt, at han er klar til at sende endnu en våbenpakke til Ukraine.

Denne gang er der tale om en våbenpakke til 325 millioner dollars eller cirka 2,3 milliarder kroner.

– I dag godkendte jeg den næste pakke af amerikansk sikkerhedshjælp til Ukraine, herunder mere artilleri, mere ammunition, flere panserværnsvåben, og i næste uge vil de første amerikanske Abrams-kampvogne blive leveret til Ukraine,” sagde Biden.

Biden fortalte også, at våbenpakken vil indeholde mere luftforsvar.

– Vi fokuserede også på at styrke Ukraines luftforsvarskapaciteter for at beskytte den kritiske infrastruktur, der giver varme og lys under årets koldeste og mørkeste dage, fortalte han.

Zelenskyj takkede for de frugtbare samtaler og samarbejdet med de amerikanske politikere og sagde, at den nye våbenpakke er lige det, Ukraine har brug for nu.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies