Seneste Danmarksnyheder

Efter frygtelig nyhed har Tranborg fundet roen: ‘Ved at jeg kommer ud på den anden side’

Tilbage i 2019 sprængte Mette Tranborg også korsbåndet og de efterfølgende komplikationer gjorde, at hun endte med at misse halvandet år.

Her tog håndboldspilleren en tur ned i kulkælderen og kæmpede med sin mentale balance.

Den hårde periode har dog lært hende meget om sig selv, og det vil Esbjerg-spilleren bruge for ikke at havne samme sted.

– Nu er jeg et andet sted i mit liv, og jeg har fundet lidt mere ro i det. Og så ved jeg samtidig, hvad der venter mig. Jeg ved, at jeg kommer ud på den anden side.

– Jeg tror også, at noget af det, der fyldte i det tidligere korsbåndsforløb, var, at jeg ikke rigtigt havde noget at forholde mig til. Jeg vidste ikke helt, hvordan det ville gå, sagde Mette Tranborg til DR Sporten.

Målstregen er i Paris, men knæet er det vigtigste

Mens Team Esbjerg har sagt midlertidigt farvel til en hårdtskydende profil med store forsvarskompetencer, er Danmarks kvindelandshold nu pludselig også tyndt besat på højrebacken efter Tranborgs skade.

Den 27-årige aarhusianer har været fast inventar i slutrunderegi, men skal nu hun acceptere, at VM til december – tilmed på hjemmebane i Herning – bliver uden hende.

– Det er svært, og jeg er nok heller ikke helt færdig med den proces endnu. Det er et kæmpe slag oven i også at skulle misse et VM, som er en kæmpe oplevelse og er sindssygt fedt, nu vi er begyndt at vinde nogle medaljer, sagde Mette Tranborg, der har vundet VM-bronze og EM-sølv med Danmark ved de to seneste slutrunder.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies