Seneste Danmarksnyheder

‘Den mest spændende udtagelse i fem år’: I dag sætter Hjulmand navn på det næste kuld

Mohamed Daramy står forrest, fordi han har været med tidligere. Han har haft op- og nedture, men han har et niveau, som rækker internationalt. Gustav Isaksen har været flyvende, men er lidt ramt af den midtjyske blues lige nu, så hans stegetemperatur er nok dalet en smule.

Nicolai Vallys er en anderledes type, som ikke dribler så meget sammenlignet med de andre. Men han kunne være interessant at se i det system. Christian Eriksen er skadet, og Mikkel Damsgaard spiller i Brentford lige nu, men der er nogle perspektiver i at få ham prøvet mod et par nationer, som, med al respekt, ikke er Argentina, Frankrig eller Spanien.

– De har alle form og selvtillid, og generelt får spillerne i Superligaen meget opmærksomhed herhjemme. Man skal ikke spille mere end 20 gode minutter, og så taler vi ofte om landsholdet. Jeg tror ikke nødvendigvis, at Hjulmand får plads til dem alle sammen. Men med de skader der er, så kan der blive plads til 1-2 af dem.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies