Seneste Danmarksnyheder

Danske håndboldkvinder storsejrer mod Tjekkiet | Seneste sport | DR

Ti stille og kør ræs, kunne man opsummere de seneste regler fra Den Internationale Motorsportsunion (Fia).

For en måned siden meddelte Fia, at man under deres faner ikke længere må ytre sig om politiske eller religiøse emner.

En problemstilling, som i de seneste sæsoner har fundet vej til gridden med flere støttemarkeringer til eksempelvis Black Lives Matter og Ukraine.

Især den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton har vist sin utilfredshed med de nye retningslinjer, men det danske islæt i feltet, Kevin Magnussen, venter med at lade sin egen mening komme frem, til det er diskuteret internt.

– Jeg har en holdning til det, men jeg tror, det er vigtigt, vi får snakket sammen som kørere, og at vi fælles som kørere finder ud af, om der skal gøres noget, eller om vi kan leve med det, siger han.

– Det er noget, vi kommer til at snakke om blandt kørerne. Det er helt klart. Vi har bare ikke haft mulighed for at mødes om det endnu, siger han.

Holdene og kørerne er allerede samlet i Bahrain, hvor der fredag er to frie træninger. Lørdag er der træning igen om formiddagen, inden det går løs med kvalifikationen lørdag. Grandprixet køres søndag.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies