Seneste Danmarksnyheder

Danmark pligtsejrer, og ikke mere end det, med 4-0 mod San Marino

Gæsternes eneste to deltidsprofessionelle spillere, Nicola Nanni og Filippo Fabri, stod begge over, men det ville kræve mere end foldede hænder og fanatisme at tro på, at de ville have gjort en forskel.

Det var givet på forhånd, at San Marinos målmand, Elia Benedettini, der i øvrigt driver et transportfirma, ville få en hektisk aften.

Reelt kunne Danmark have stillet med flere af de vikarlandsholdsspillere, der var til stede i Parken for at blive hyldet, og deres eneste bekymring ville være, om Simon Kjær ville overfalde dem før, under eller efter kampen.

Men de der var på banen for gæsterne, herunder en flok studerende, en maler, en indretningsarkitekt og en bilsælger, skal ikke klandres, at kampen, selv om resultatet ikke afslører det, endte med have samme sportslige relevans som et DGI Landsstævne.

Sådan er gamet, fodbolden er for alle, og derfor var 36.262 da også mødt op i Parken for at få en bid af kulturens bidrag til kernevelfærden, et glimt af Rasmus Højlund, måske et smil fra Kasper Schmeichel.

Højbjerg måtte træde til

Kasper Hjulmand indledte dog festen med at skuffe de fremmødte. Landsholdets solstråle Rasmus Højlund tog plads på bænken, mens Jonas Wind, der har imponeret i Bundesligaen for Wolfsburg, lagde fra land i angrebet.

Denne aften var det bare omsonst om man havde adresse i Manchester United, Wolfsburg eller Glostrup. Chancerne skulle nok komme, og den energifyldte ’Røde Mur’ spildte ikke tiden.

’Skyyyyd’ rockede gennem Parken, da bolden blev sat i spil. ’Vi elsker Danmark’ med fuld bas fulgte.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies