Seneste Danmarksnyheder

Badmintonlandsholdet stormer videre i EM-finalen | Seneste sport | DR

Tænding er godt, men tirsdag slog det gnister, da Brøndby IF spillede en intern træningskamp, skriver Ekstra Bladet.

Her endte de to offensive profiler Mathias Greve og Anis Ben Slimane nemlig i et decideret slagsmål, efter sidstnævnte, ifølge øjenvidner, havde lavet en hård tackling på Mathias Greve.

De to holdkammerater genoptog uenighederne, da kampen var forbi, og derfor opstod der påny tumult, hvilket resulterede i, at Anis Ben Slimane angiveligt slog Mathias Greve i ansigtet.

Over for Ekstra Bladet bekræfter kommunikationschef i Brøndby Christian Schultz, at der tirsdag var “en batalje” mellem to spillere.

– Vi arbejder i et miljø, hvor der er stor tænding på til hver træning, og det sker bare fra tid til anden, at nogle grænser bliver krydset, hvilket var tilfældet i dag, siger Christian Schultz til Ekstra Bladet.

– Begge spillere har umiddelbart efter træningens afslutning haft en snak med cheftræner Jesper Sørensen, hvor de har beklaget og undskyldt over for hinanden, så vi er videre i teksten.

Brøndby IF ligger på tiendepladsen i Superligaen, og åbner forårsæsonen søndag mod AC Horsens på hjemmebane.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies