Seneste Danmarksnyheder

Vred justitsminister tager skarp afstand fra ‘voldelige hooligan-typer’ efter ny ballade

Både Brøndby og FCK har taget afstand fra episoden, der fandt sted dagen før søndagens derby mellem de to rivaler. DR Sporten har været i kontakt med FCK‘s kommunikationschef, som henviser til et interview med B.T.

– Det er komplet idiotisk og utilstedeligt – ikke mindst, når tilfældige forbipasserende kommer i klemme i det. Det tager vi skarp afstand fra, og vi vil selvfølgelig bidrage til politiets arbejde bedst muligt, skriver Jes Mortensen.

I en sms til DR Sporten kalder Brøndby IF’s kommunikationschef, Christian Schultz, opførslen fra de implicerede for “utilstedelig”.

– Officielle fangrupper fra begge klubber har sammen været ude de seneste dage og opfordret alle til et fredeligt derby. At en sådan episode alligevel opstår på Glostrup Station viser desværre, at der er individer, som vælger at sætte deres egen agenda højere end fællesskabets ønsker, skriver Christian Schultz.

– Vi håber og tror, at politiet hurtigt kan få identificeret og pågrebet gerningsmændene.

Divisionsforeningen tager afstand fra lørdagens sammenstød. Foreningen kan dog ikke sige, om det får betydning for, om udefans kan få adgang til kommende derbys.

DR Sporten forsøger at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies