Seneste Danmarksnyheder

Blev anklaget for ‘klokkeklart løftebrud’: Nu vil SVM-regeringen udsætte skolestart for de mindste

‘Et klokkeklart løftebrud’

I oktober indgik S-regeringen en politisk aftale med de daværende støttepartier SF, Enhedslisten, Radikale og Alternativet om at sætte 200 millioner kroner af til at give familier bedre mulighed for at udsætte skolestarten.

I et svar til SF’s børne- og undervisningsordfører, Jacob Mark, skrev den nye børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye, efter valget, at “den nye regering skal tage stilling til, hvorvidt forslaget om udsat skolestart skal videreføres.”

Jacob Mark mente dengang, at der var tale om “et klokkeklart løftebrud”, og han er begejstret for, at Socialdemokratiet alligevel holder, hvad de lover.

– Jeg synes, det er en fantastisk nyhed for børnene, at regeringen står ved den aftale, vi lavede før valget – så de kan få et år ekstra, siger han og tilføjer:

– Jeg var selv et af de børn, der havde brug for et år ekstra, og at jeg fik det, ændrede mit liv. Jeg fik de bedste venner og blev mere moden.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies