Seneste Danmarksnyheder

Glade forældre efter dragshow: ‘Der er ikke andet end kærlighed i bygningen’

Demonstrationer forløb fredeligt

På den anden side af politikæden blandt regnbuefarverne sad 12-årige Arthur Skov Kristensen. Selvom han var gammel nok til at deltage i arrangementet indenfor, så havde han valgt at blive udenfor.

– Jeg synes, det er virkelig hyggeligt, at der er så mange. Men det er også lidt voldsomt, når folk, som er på den anden side, filmer en, sagde Arthur Skov Kristensen.

Her hentydede han til, at flere demonstranter mod dragshowet var begyndt at livestreame og filme begivenhederne.

Han valgte derfor at trække lidt væk fra den demonstration og tættere på musikken i den anden ende af pladsen. I dagens anledning havde han iført sig glimmer-makeup og taget sin veninde med, som han også går til drag med i sin fritid.

Dragshowet på biblioteket blev afholdt med inspiration fra børnebogen’Børnene fra Sølvgade’, hvor fire forældreløse børn blandt andet får hjælp af en mand, der går i høje hæle og nederdel.

Arrangementet på Frederiksberg Bibliotek var en del af ‘Den Lille Kulturnat’, og ifølge politiet forløb demonstrationerne fredeligt.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er ok med dette, men du kan framelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies